Waarom kiest u voor
Bakker
assurantieadvies
  • advies met kennis van (uw) zaken
  • experts in strategisch risicomanagement
  • kennis van bedrijfsrisico’s, wat uw business ook is
  • expertise in polisvoorwaarden en preventie
  • proactieve advisering over uw verzekeringspakket

Advies op maat in risico, preventie & zakelijk verzekeren

Hoe groot zijn de risico’s van uw bedrijf? Met oog voor uw bedrijfsvoering en grondige kennis van polissen en voorwaarden brengen wij uw risico’s in kaart. De vraag is: wat kunt u voorkomen en wat moet u verzekeren? Of liever gezegd: wat kúnt u verzekeren? 

Advies met kennis van zaken

Acceptatie is niet vanzelfsprekend in zakelijke verzekeringen. Het vinden van verzekeraars die uw pakket of bedrijfsvoering willen en kunnen verzekeren is onze uitdaging! Daarbij kijken wij vooral ook naar de juiste mix van aanvaardbare risico’s, een betaalbaar verzekeringspakket met exact de gewenste dekking en grondige preventie volgens polisvoorwaarden. Dat vraagt om advies met kennis van zaken. 

Meer over onze verzekeringen.

Strategisch risicomanagement

Bakker assurantieadvies staat ondernemingen van klein tot groot bij met expertise in strategisch risicomanagement. Wat betekent dit voor u? U draagt zelf de risico’s die u kunt dragen en voor de rest bent u goed verzekerd. Ook adviseren wij u over preventie: welke maatregelen moet u treffen zodat de verzekering ook daadwerkelijk uitkeert als dat moet. 

Lees meer over een zakelijk verzekeringsadvies op maat

Sparringpartner in assurantie-expertise

Voor vakspecialisten zoals notarissen, advocaten, juristen, bedrijfsadviseurs, veiligheidsexperts en financiële en bedrijfseconomische adviseurs zijn wij sparringpartner met brede kennis van verzekeringen. Zaken als polisvoorwaarden, acceptatie, verzekerbaarheid, risicomanagement en schadeafwikkeling hebben voor ons geen geheimen. Wij schuiven graag aan om onze expertise in te zetten voor uitdagingen en complexe cases. 

Lees meer over Bakker assurantieadvies

Passen uw polissen nog bij uw bedrijfsvoering?

Assurantie
advies
Verzekeraars vragen om regelmatige keuring van elektrische installaties. Was dat eerder vooral NEN 3140, tegenwoordig vraagt men steeds vaker NTA 8220.
Verder lezen
In bijna alle bedrijfsmatige brandverzekeringen is de “Clausule brandgevaarlijke werkzaamheden” opgenomen.
Verder lezen
Verzekeraars hebben moeite met het klakkeloos blijven verzekeren van asbesthoudende daken.
Verder lezen