‘Al onze verzekeringszaken simpel, snel en goed geregeld’

‘Al onze verzekeringszaken simpel, snel en goed geregeld’

Gert Smits van RSE telecom & ICT Winschoten, Emmen & Groningen

Toen RSE telecom & ICT ruim dertien jaar geleden in handen kwam van Gert en Joost Smits, was het bedrijf al verzekerd bij Bakker assurantiegroep. En dat is altijd zo gebleven. Sterker nog, sinds beide bedrijven buren zijn in hetzelfde bedrijfspand, is de samenwerking alleen maar versterkt. “Wij bevelen Bakker aan bij onze klanten en andersom verwijst Bakker klanten voor bijvoorbeeld de aanleg van beveiliging door naar RSE”, vertelt Gert Smits.

Goed geregeld

Zakelijke verzekeringen is complexe materie. Verzekerbaarheid en strikte polisvoorwaarden zijn uitdagingen voor het verzekeren van elke onderneming. “Hoe complex ons assurantiepakket exact is, wil ik eerlijk gezegd niet eens tot in detail weten”, zegt Gert. “Ons vertrouwen in Bakker is groot en dat is in de loop van vele jaren altijd terecht gebleken, onze assurantiezaken blijken elke keer weer uitstekend geregeld te zijn. Als ondernemer heb ik mijn handen vol aan onze eigen bedrijfsvoering. Dan is het een grote meerwaarde dat je jouw verzekeringszaken met een gerust hart kunt uitbesteden.”

Veel vertrouwen

Bakker assurantieadvies informeert en adviseert de eigenaren van RSE als dat nodig is. Gert: “Verandert er iets aan bijvoorbeeld de polisvoorwaarden en moeten wij daarvoor iets regelen of beslissen, dan horen wij dat. De administratieve processen zijn er uitstekend op orde, waardoor de kans op fouten of dingen vergeten minimaal is. Bakker assurantieadvies is heel sterk in proactief meedenken en adviseren. Zo zorgen Wim Bakker en zijn team ervoor dat wij altijd goed verzekerd zijn en blijven, dat schept veel vertrouwen.”

No-nonsense

Ook heeft Smits lovende woorden voor de no-nonsense-mentaliteit van Bakker assurantieadvies: “Goede adviezen in begrijpelijke taal en met een gezonde dosis Groninger nuchterheid, dat past helemaal bij ons. Onze drie panden, bedrijfswagenpark en medewerkers zijn er verzekerd. Kopen wij een nieuwe bedrijfsauto dan is één telefoontje genoeg en is de wagen direct verzekerd. Ook regelt Bakker onze cybersecurity, wat een bijzondere tak van sport is. Bakker beschikt over een enorme dosis vakkennis en uitstekende relaties zodat er voor elke uitdaging een maatwerkoplossing komt. Wij zijn gewoon uitermate tevreden, ik kan niet anders zeggen.”

 

Bekijk hier de website van RSE telecom & ICT: https://www.rsetelecom-ict.nl/

‘Al onze verzekeringszaken simpel, snel en goed geregeld’