‘Bakker gaat voor je door het vuur, hij is actief en zit er persoonlijk bovenop’

‘Bakker gaat voor je door het vuur, hij is actief en zit er persoonlijk bovenop’

Ali Mamutovski van restaurants Makedonia en Desperado in Winschoten en Stadskanaal

“Ik kocht eens een nieuwe auto. Toen ik deze op zaterdag ophaalde bij de garage, kwam ik er in de showroom achter dat ik helemaal vergeten was om de verzekering te regelen. Dus mocht ik niet rijden. Daarom belde ik Wim Bakker of hij mij wilde helpen. Wim was die dag in de auto onderweg naar zijn vakantiebestemming. Maar dat maakte hem niet uit, vanaf een parkeerplaats langs die buitenlandse snelweg regelde hij direct mijn nieuwe autoverzekering. Dit vind ik fantastische service en mede daarom ben ik zo tevreden over Bakker assurantieadvies.”

Door het vuur

Dit vertelt Ali Mamutovski, eigenaar van de restaurants Makedonia in Winschoten en Stadskanaal en grill- en steakhouse Desperado in Winschoten. Al zijn zaken brengt hij al vele jaren onder bij Bakker assurantieadvies: “Al toen hij nog in loondienst werkte, was Wim mijn vaste verzekeringsadviseur. Toen hij voor zichzelf begon met Bakker Boven, ging ik mee. Want ik wist toen al: Wim Bakker gaat voor je door het vuur, hij is actief en zit er persoonlijk bovenop. Zo ben ik als ondernemer ook en dat spreekt mij daarom ontzettend aan.”

Uitdagend

De horeca is verzekeringstechnisch gezien een zeer uitdagende branche. De premies zijn pittig en de polisvoorwaarden bijzonder strikt. En zelfs de verzekerbaarheid wordt steeds lastiger. “Dankzij Wim Bakker en zijn team zijn wij prima verzekerd. Maar dat gaat zeker niet vanzelf. Wim kent ons en onze bedrijfsvoering en heeft korte lijnen naar de verzekeringsmaatschappijen. Hij zoekt zaken tot op de bodem uit en houdt niet op voordat hij een passende oplossing heeft gevonden. Hij knokt voor onze bedrijven alsof het zijn eigen zijn, met persoonlijke betrokkenheid en een zeer sterke drive.”

Aanbeveling

Ali Mamutovski kan Bakker assurantieadvies bij iedere ondernemer aanbevelen: “Verzekeren kun je overal. Goed zakelijk verzekeren is echter een kunst. Dat vraagt om een grote dosis vakmanschap. Wim Bakker en zijn team staan er voor je als je ze nodig hebt, als de nood aan de man is ook buiten kantooruren. Verzekeren - zeker zakelijk - is een complexe en dynamische materie. Verzekeringen, wetten en voorwaarden van maatschappijen wijzigen voortdurend. En verandert er voor mijn horecabedrijven iets, dan moet ik dat wel weten en er eventueel op inspelen. Bakker assurantieadvies adviseert proactief. En zeker niet onbelangrijk: de contacten zijn persoonlijk en prettig. Ik kan dit iedereen aanbevelen.”

 

Bekijk hier de websites van Restaurant Makedonia en Desperado: https://www.makedonia.nl/        https://www.makedonia.nl/

‘Bakker gaat voor je door het vuur, hij is actief en zit er persoonlijk bovenop’