Hessels Zeefbanden regelt de zakelijke verzekeringen al vele jaren bij Bakker

Hessels Zeefbanden regelt de zakelijke verzekeringen al vele jaren bij Bakker

Met 130 medewerkers op hoofdvestiging Heiligerlee behoort Hessels Zeefbanden tot de grotere werkgevers van de regio. Het zestig jaar oude bedrijf met roots in het Oldambt,  heeft vestigingen in vijf landen. Het is, kortom, een omvangrijke organisatie met ‘een uitdagende verzekeringsportefeuille’. Die zorg besteedt Hessels Zeefbanden al vele jaren uit aan Bakker assurantieadvies.

Alle zorgen uit handen

“Onze ervaringen met onze vaste assurantieadviseur Wim Bakker zijn bijzonder positief”, vertelt Esther Hessels van Hessels Zeefbanden. “Verzekeren van zo’n organisatie als de onze is complexe materie. Bakker assurantieadvies neemt ons alle zorgen uit handen, zoekt alles voor ons uit en denkt heel goed mee.”

Vertrouwen

Bakker assurantieadvies geeft de klant alle informatie die nodig is, niet meer en niet minder. Hoe dit tot in detail allemaal functioneert, voert voor de klant veel te ver. “Daarom is vertrouwen de basis”, zegt Esther Hessels. “Wij moeten erop kunnen vertrouwen dat alles goed is geregeld. En in de praktijk blijkt dat altijd weer het geval te zijn. Wij hebben wel eens een second opinion laten uitvoeren naar onze verzekeringen. Daar kwam uit naar voren dat alles uitstekend is geregeld.”

Communicatie

Hessels prijst de manier waarop Bakker assurantieadvies communiceert: “Dat is direct en duidelijk. De lijnen zijn kort. Als wij iets geregeld moeten hebben, dan bellen we en worden we te woord gestaan. Geen lange keuzemenu’s en lange wachtrijen aan de telefoon, maar een vast aanspreekpunt dat bereikbaar is. Dat vinden wij ontzettend fijn.”

Over Hessels Zeefbanden

Hessels Zeefbanden is een toonaangevende specialist in de productie van zeefbanden voor land- en tuinbouwmachines, visserij en industrie. Het bedrijf heeft productielocaties en verkooporganisaties in Nederland en België en daarnaast saleskantoren in Duitsland, Frankrijk en Rusland. Hessels Zeefbanden onderscheidt zich met profileren en snijden van riemen in eigen beheer, waardoor productie van zeefbanden in alle denkbare maten mogelijk is. De producten van Hessels Zeefbanden worden gebruikt door bedrijven over de hele wereld.

 

Bekijk hier de website van Hessels Zeefbanden https://hesselszeefbanden.nl/

Hessels Zeefbanden regelt de zakelijke verzekeringen al vele jaren bij Bakker