NC-websites

NC-websites

Lennart van der Zwan van NC-websites in Winschoten

‘Voor onze cyberverzekering is 100% vertrouwen essentieel. Dat vertrouwen heb ik in Bakker’

NC-websites bouwt niet alleen websites en webshops, ook is het voor meer dan duizend klanten de partner als het gaat om de hosting van de sites en shops. “Veel van onze klanten zijn voor hun dagelijkse bedrijfsvoering voor een deel - soms zelf bijna helemaal - afhankelijk van hun website of webshop”, vertelt Lennart van der Zwan van NC-websites. “Dat brengt voor ons een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom hebben veiligheid en functionaliteit bij ons de hoogste prioriteit.

 

Cyberverzekering

Maar hoe zorgvuldig je als webbouwer ook werkt, er kan altijd iets gebeuren wat buiten je macht ligt. “Kleine calamiteiten bestaan er in op het gebied van cyberveiligheid niet. Elke calamiteit is direct een serieus probleem. Gelukkig gebeurt dat niet vaak. Maar gaat het wel mis, dan zijn wij hiervoor met onze Chubb cyberverzekering heel goed verzekerd.”

100% Vertrouwen

Is er bijvoorbeeld sprake van een hack of aanval van ransomware, dan heeft damagecontrol in samenwerking met de cyberverzekering direct de hoogste prioriteit. “Daarvoor hebben we een tussenpersoon nodig op wie ik honderd procent kan vertrouwen. Die zo nodig alles aan de kant gooit om te helpen, snel schakelt en alle benodigde terugkoppelingen geeft. Dat vertrouwen heb ik volledig in Bakker assurantieadvies”, zegt Lennart. 

Klant van het eerste uur

NC-websites is vanaf het eerste uur bij ons verzekerd en onze eerste website werd bij onze oprichting gebouwd door NC-websites. “Want Wim Bakker en wij begonnen op exact hetzelfde moment met onze onderneming”, blikt Lennart terug. “De site van Bakker was één van de eerste die wij bouwden. Ik vergeet het nooit meer, we hebben er gedurende weken avondenlang aan gewerkt, soms tot diep in de nacht.”

Heel sterk

De samenwerking van het eerste uur bleef tot op de dag van vandaag. NC-websites is nog altijd verantwoordelijk voor de bouw van alle websites van de Bakker assurantiegroep. En andersom lopen alle zakelijke verzekeringen van NC-websites bij ons. De samenwerking is tot wederzijdse tevredenheid. Lennart: “Wat ik een bijzondere kwaliteit van Bakker assurantiegroep vind, is de proactiviteit. Moet er iets geregeld worden, dan bellen ze. Geen mailtje, geen appje, gewoon een ouderwets telefoontje. En kunnen wij ze niet te woord staan, dan hoeven wij niet terug te bellen. Dan bellen ze zelf wel even weer. En dat blijven ze doen. Standvastig, desnoods tot vervelens toe. Totdat alles goed geregeld is. Dat vind ik heel sterk!”

 

Bekijk hier de website van NC-Websites: https://www.nc-websites.nl/

NC-websites