‘Is er wat met onze verzekeringen, dan leggen we het bij Bakker neer en wordt het geregeld’

‘Is er wat met onze verzekeringen, dan leggen we het bij Bakker neer en wordt het geregeld’

Henry Steenhuis van Steenhuis Sloopwerken en Steenhuis Mini Opslag

Steenhuis Sloopwerken en Steenhuis Mini Opslag in Scheemda en Veendam zijn al vele jaren klant bij de Bakker assurantiegroep. Henry Steenhuis vertelt dat het voor beide bedrijven belangrijk is dat alle zorgen rond verzekeringen uit handen worden genomen: “Is er wat met onze verzekeringen, dan bellen we Bakker assurantieadvies. We leggen het daar neer en dan weten we zeker dat het goed wordt geregeld.”

 

Persoonlijke relatie

“Wim Bakker regelde onze verzekeringen al toen hij nog bij zijn toenmalige werkgever in dienst was. Toen hij Bakker Boven oprichtte, gingen wij mee op basis van de persoonlijke relatie met Wim”, vertelt Steenhuis. “Wij hebben volledig vertrouwen, want Wim en zijn team zijn bijzonder kundig. En dat is van het grootste belang bij een bedrijf als Steenhuis Sloopwerken.”

 

Bijzonder karakter

De diversiteit van de diensten en het bijzondere karakter van sloopwerkzaamheden maken dat het verzekerd pakket zeker niet alledaags is. “Denk aan aansprakelijkheid en gevolgschades die kunnen ontstaan bij sloopwerken”, licht Steenhuis toe. “Zakelijk verzekeren wordt steeds complexer. De Bakker assurantiegroep is een van de grotere onafhankelijke tussenpersonen van de regio. Als zodanig is er veel kennis in huis. Ook is het voor verzekeraars een partij om rekening mee te houden. Daar profiteren wij als klant van.”

 

Steenhuis Mini Opslag

Naast Steenhuis Sloopwerken is er Steenhuis Mini Opslag in Scheemda en Veendam. Op een totaal van 28.000 vierkante meter huren gemiddeld zo’n 450 tot 500 mensen en bedrijven ruimte voor opslag. De huurders zijn zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van hun opgeslagen goederen, maar Steenhuis moet wel verzekerd zijn tegen bijvoorbeeld (gevolgschade door) brand en aansprakelijkheid. 

 

Uitstekend geregeld

“Bakker zorgt ervoor dat ook dat allemaal uitstekend is geregeld”, zegt Steenhuis. “De persoonlijke contacten zijn prettig en de lijnen zijn kort. Wij kunnen er al onze vragen kwijt. Bakker regelt alles, dat is ons heel wat waard.”

 

Bekijk hier de website van Steenhuis sloopwerken en mini-opslag: https://www.steenhuis-sloopwerken.nl/https://www.steenhuisminiopslag.nl/

‘Is er wat met onze verzekeringen, dan leggen we het bij Bakker neer en wordt het geregeld’