Van Calker BV, uiteenlopende risico’s van breed scala aan diensten zijn goed verzekerd

Van Calker BV, uiteenlopende risico’s van breed scala aan diensten zijn goed verzekerd

Van Calker BV in Kolham houdt zich bezig met een breed scala aan werkzaamheden. Dit complete dienstenpakket moest goed, maar ook betaalbaar zijn verzekerd. Al tientallen jaren regelt Van Calker BV alle verzekeringen via Bakker assurantiegroep: voorheen bij Bakker Boven en nu bij Bakker assurantieadvies.

Bedrijven en diensten

Van Calker verzorgt diensten zoals grondverzet, transport, loonwerk en gladheidsbestrijding. Ook runt de BV een eigen akkerbouwbedrijf en de Callex Noord BV grondbank in Westerbroek, waar klanten (verontreinigde) grond en andere reststoffen kunnen aanleveren. En dan zijn ook nog de vier gezinnen die samen dit familiebedrijf runnen privé verzekerd via Bakker assurantieadvies.

Gladheidsbestrijding

Het brede dienstenpakket maakt het verzekerd pakket van Van Calker veelomvattend en complex. Alle diensten die Van Calker BV verleent, hebben hun eigen kenmerken en risico’s. “Denk aan gladheidsbestrijding”, vertelt Fokke Jan van Calker. “Wij moeten de weg op als het glad wordt of al is. Dat brengt voor de strooi- en schuifwagens natuurlijk extra risico’s met zich mee.”

Risico’s

“Of neem ons akkerbouw- en transportbedrijf, waarvoor wij te maken krijgen met opslag van grote hoeveelheden producten als aardappelen en stro. Dat zijn zaken die wel eens lastig te verzekeren zijn”, gaat hij verder. “Bij grondwerk moeten wij goed verzekerd zijn tegen aansprakelijkheid voor gevolgschade. Want als je eens wat raakt tijdens graafwerk, kunnen de gevolgen groot zijn.”

Uitdaging

Hier ligt voor Bakker assurantieadvies een mooie uitdaging. Want enerzijds moet dit allemaal goed verzekerd zijn, maar anderzijds moet het wel betaalbaar blijven wil de klant natuurlijk ook niet te veel premie betalen, bijvoorbeeld vanwege overlap in polissen. “Al vele jaren regelt Bakker dit naar volle tevredenheid”, zegt Fokke Jan van Calker. “Onze adviseur is Wim Bakker. Hij weet wat er speelt binnen ons bedrijf en komt periodiek langs om alles door te lopen. Zo zijn onze verzekeringen altijd up-to-date.”

Werkwijze

Ook prijst hij de werkwijze: “De contacten zijn persoonlijk, de lijnen kort. Wim communiceert duidelijk en correct, wij begrijpen elkaar. Wim heeft gevoel bij ons werk en snapt waar de uitdagingen liggen. Wij zijn tevreden, niet voor niets zijn wij al zo lang klant van hem.”

 

Bekijk hier de website van Van Calker B.V: https://www.vancalkerbv.nl/

Van Calker BV, uiteenlopende risico’s van breed scala aan diensten zijn goed verzekerd