‘Wij hoeven niet zelf na te denken over onze verzekeringen, zo zie ik het graag’

‘Wij hoeven niet zelf na te denken over onze verzekeringen, zo zie ik het graag’

René Koop van Koop Straalbedrijf

“Let hier even op.” “Ik heb dit of dat gezien, heb je dat wel geregeld?” “Hoe zit het met zus of zo?” Het zijn van die terloopse vragen en opmerkingen die René Koop te horen krijgt tijdens de bedrijfsbezoeken die Wim Bakker van Bakker assurantieadvies aflegt aan zijn bedrijf. To-the-point, direct en praktijkgericht zijn de adviezen. “Wij hoeven niet zelf na te denken over onze verzekeringen, zo zie ik het graag”, zegt René Koop van Koop Straalbedrijf in Delfzijl. 

Over Koop Straalbedrijf

Koop Straalbedrijf is specialist in mobiel stralen, stofvrij stralen, glasparelstralen en cabinestralen. Daarnaast maken klanten in onder meer de industrie, maritieme sector, leidingbouw, metaalbewerking en offshore gebruik van de diensten van Koop Straalbedrijf als het gaat om constructieschilderen en conserveren, zoals poedercoaten, schooperen en conserveren op locatie.

Uitstekende ervaringen

Koop Straalbedrijf was tot enkele jaren geleden klant van Wapak assurantieadvies. Bij overname van deze portefeuille door Bakker assurantieadvies ging Koop mee. “De dienstverlening van Johan Wieringa van Wapak was altijd prima. En dan is het natuurlijk maar even afwachten hoe de nieuwe situatie bevalt, of je elkaar begrijpt. Ik kan oprecht zeggen dat onze ervaringen met Bakker assurantieadvies uitstekend zijn”, vertelt hij. 

Vertrouwen

“We merkten gelijk dat Wim Bakker veel ervaring in het MKB heeft. Hij weet waar hij over praat. Zo één à twee keer per jaar komt hij langs om de zaken door te spreken en te kijken of onze portefeuille nog goed aansluit op onze bedrijfsvoering in de praktijk. In onze business is niet alles te verzekeren. Wij moeten weloverwogen omgaan met onze risico’s. Welke risico’s dragen wij zelf en welke moeten we verzekeren? Daarover kunnen wij goed met elkaar sparren. Verder is Bakker assurantieadvies toegankelijk en uitstekend bereikbaar, we hebben directe lijnen met onze vaste contactpersoon. Wij hebben het volste vertrouwen in Bakker!”

 

Bekijk hier de website van Koop Staalfabriek: https://www.straalbedrijfkoop.nl/

‘Wij hoeven niet zelf na te denken over onze verzekeringen, zo zie ik het graag’