‘Wij hoeven ons geen zorgen te maken dat iets niet goed is verzekerd’

‘Wij hoeven ons geen zorgen te maken dat iets niet goed is verzekerd’

Directeur Henk Reinek van CN Hijstechniek BV

Directeur Henk Reinek van CN Hijstechniek BV in Zuidbroek wil dat de zakelijke verzekeringen gewoon goed zijn geregeld. Hij heeft het druk met alle dagelijkse beslommeringen van zijn bedrijf en wil zich niet ook nog eens bezig moeten houden met verzekeringen. Daarom kiest hij al heel lang voor Bakker assurantieadvies: “Wij hoeven ons geen zorgen te maken dat iets niet goed is verzekerd.” 

Klasgenoten

Henk Reinek en Wim Bakker kennen elkaar al tientallen jaren. De twee zaten in hun jeugdjaren zelfs nog bij elkaar op school. “Al toen Wim bij Prins Assurantiën werkte, waren we via hem verzekerd. En toen hij voor zichzelf begon met Bakker Boven, gingen wij met hem mee”, vertelt Reinek. 

Korte onderbreking

Binnen het bedrijf van Reinek werd op een gegeven gekozen voor de overstap naar een landelijke verzekeraar. Dat beviel Reinek slecht: “Wil je snel even iets regelen, dan krijg je voor de telefoon te maken met keuzemenu’s en ellenlange wachtrijen. Niet alleen was de bereikbaarheid slecht, ook hadden de mensen die je sprak geen idee wie wij waren en wat wij deden.” Inmiddels is CN Hijstechniek alweer vele jaren klant bij Bakker. 

Zorgen uit handen nemen

“Bij Wim Bakker is het juist andersom. Hebben we een vraag of probleem, dan bellen we Wim. Die neemt dan direct de telefoon op. En vervolgens regelt hij het. Bakker begrijpt heel goed hoe hij ons alle zorgen rondom verzekeringen uit handen moet nemen. De contacten zijn direct, prettig en persoonlijk. Zo hebben wij het graag.”

CN Hijstechniek

CN Hijstechniek is gespecialiseerd in het onafhankelijk testen en keuren voor de verplichte certificering van hijs- en hefmiddelen, met name in de maritieme sector en de industrie. De industriële klanten van CN Hijstechniek zitten vooral in Noord-Nederland, terwijl het bedrijf klanten in de scheepvaart uit Nederland, België (ARA-gebied) en Noord-Duitsland bedient. Vooral in het bedienen van werven, rederijen en scheepseigenaren in de zee- en binnenvaart onderscheidt CN Hijstechniek zich. 

Weloverwogen keuzes

“Sommige dingen moeten wij verzekeren, andere risico’s dragen we zelf”, gaat Reinek verder. “Wim Bakker komt af en toe langs om over dit soort zaken te sparren. En dankzij dat soort gesprekken kunnen wij zeer weloverwogen keuzes maken. Hij loopt hier de deur niet plat en dat hoeft ook niet. Maar op momenten dat wij ze nodig hebben staat Bakker assurantieadvies voor ons klaar. En daar gaat het om.”

 

Bekijk hier de website van CN Hijstechniek B.V: https://www.cnhijstechniek.nl/

‘Wij hoeven ons geen zorgen te maken dat iets niet goed is verzekerd’