Bakker assurantieadvies, kennis van zaken in verzekeren

Zakelijk verzekeren is veel meer dan enkel een polis afsluiten. Verzekeringsmaatschappijen oordelen over verzekerbaarheid van bedrijfsrisico’s. Wilt dat er daarbij óver u wordt besloten of mét u wordt gesproken? Verzekeringsmaatschappijen gaan graag met ons het gesprek aan, omdat zij weten dat Bakker assurantieadvies al tientallen jaren kennis van zaken verzekeren heeft. 

Strategisch risicomanagement

Wij adviseren onze klanten in strategisch risicomanagement: welke preventiemaatregelen kunt u treffen, wat wilt u verzekeren, wat moet u verzekeren en welke zaken willen de assurantiemaatschappijen voor u verzekeren. Wij delen onze kennis van preventie, risicospreiding en verzekeren met u, zodat u goed verzekerd bent in situaties dat het echt nodig is. En moet u een aanspraak doen op uw verzekering, ook dan knokken wij voor uw belangen. 

Een korte historie van ons kantoor

Bakker assurantieadvies maakt deel uit van Bakker assurantiegroep, die wij vormen met onze vijf zusterkantoren. 

2007

Oprichting van onafhankelijk verzekeringskantoor Bakker Boven door de door de wol geverfde verzekeringsadviseurs Wim Bakker en Gerrie Boven.  

2012

Jan Ganzeveld sluit zich aan met de oprichting van een tweede kantoor: Bakker Ganzeveld. Daarnaast richt Gerrie Boven een nieuwe tak op met als specialisatie pensioenen: Còmplex Advies. De dagelijkse leiding over Bakker Boven komt in handen van Wim Bakker. Bakker assurantiegroep met drie dochters, met elk hun eigen specialiteit, is een feit. 

2015

De ervaren Joop van der Ploeg komt ons bedrijf versterken. Hij wordt mede-eigenaar van Bakker van der Ploeg. 

2016

Met het oog op de vele agrarische bedrijven in ons werkgebied en onze klantenkring wordt Bakker assurantiegroep uitgebreid met een vierde kantoor: expert in in de agrarische sector en landbouwverzekeringen John Zuidveld wordt mede-eigenaar van ons jongste kantoor Bakker Zuidveld agro.

2021

Kleinschaligheid is onze kracht. Vanwege de structurele groei van de portefeuille van Bakker Boven besluiten we deze op te splitsen. Harnald Hoving - zeer ervaren in het bank- en verzekeringwezen - neemt Bakker Boven over met een deel van de portefeuille. Wim Bakker brengt de rest van het klantenbestand onder in het nieuwe, zesde kantoor Bakker assurantieadvies.

Wie zijn wij?

Lucie Bakker

Administratie

Winschoten

Wim Bakker

directeur-eigenaar

Winschoten
Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf graag behandeld wil worden. We zijn betrokken en doen wat we zeggen. Daar mag iedereen mij op aanspreken!