Waarom kiest u voor
Bakker
assurantieadvies
  • advies met kennis van (uw) zaken
  • experts in strategisch risicomanagement
  • kennis van bedrijfsrisico’s, wat uw business ook is
  • expertise in polisvoorwaarden en preventie
  • proactieve advisering over uw verzekeringspakket

Zakelijke verzekeringen, ook voor de ondernemer privé

Met tientallen jaren ervaring in zakelijke verzekeringen voelen wij feilloos aan waar uw bedrijfsvoering om vraagt. Elke situatie is uniek, daarom begint bij ons elke samenwerking met een inventarisatie van uw pakket, bedrijfsvoering en wensen. 

Risico’s verzekeren of zelf dragen

Wij adviseren u over de risico's die u loopt, welke risico's te verzekeren en welke zelf te dragen. Ook hoort u van ons wat u moet doen aan preventie om uw onderneming verzekerbaar te maken. Wat wij ook doen, onze werkwijze is altijd helder, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een greep uit de zakelijke verzekeringen die wij u kunnen bieden.

Brandverzekering

Brand heeft een enorme impact, zowel emotioneel als financieel. Natuurlijk bent u allang blij al er geen gewonden of erger te betreuren zijn als dit noodlot u treft. De schade bij brand is meestal enorm, daarom is een goede brandverzekering bijna onmisbaar. 

Brandpreventie

Verzekeraars leggen op het gebied van brandpreventie een steeds grotere verantwoordelijkheid neer bij u als ondernemer. Wilt u uw brandverzekering aanspreken? Dan zullen experts heel goed kijken of u wel hebt voldaan aan alle polisvoorwaarden en clausules op het gebied van brandpreventie. Weten waaraan u moet voldoen vergt kennis van verzekeringen en de praktische toepassing van de regels door verzekeraars. Wij hebben hiervoor alle benodigde kennis en ervaring in huis. 

Bedrijfsschadeverzekering

Wilt u gedekt zijn tegen misgelopen winst en ervoor zorgen dat u uw vaste kosten kunt blijven betalen? Dan adviseren wij u graag over een bedrijfsschadeverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Veroorzaken u of uw medewerkers tijdens het werk voor uw bedrijf schade bij een ander? Dan kunt u aansprakelijk gesteld worden. Die aansprakelijkheid kan grote financiële gevolgen hebben, zo groot dat het zelf het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar kan brengen. Eén van de manieren om deze financiële risico’s te beperken is het opstellen van waterdichte leveringsvoorwaarden.  Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Inkomensverzekeringen

U en uw medewerkers moeten onder alle omstandigheden verzekerd zijn van voldoende inkomen. Die kosten kunt u zelf dragen of verzekeren. 

 

Inkomensverzekering van uw medewerkers

Ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en het voorkomen en begeleiden daarvan is gebonden aan strikte regels. Wij adviseren en ondersteunen u hierbij. Ook kunt u (een deel van) de kosten verzekeren. 

Inkomensverzekering van uzelf als ondernemer

Wilt u zeker zijn van uw eigen inkomen bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid? Dan adviseren wij u graag over een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor uw situatie. Zo staan wij naast  u bij het voorkomen van ongewenste situaties bij inkomensverlies.